Training Mirrorwalk NU 25% introductiekorting voor onze nieuwsbrieflezers!

Haal het beste uit uw team.

Welke (on)verwachte talenten bezit u?

Imago en talent hoe verhouden die zich met elkaar?

In een luchtige maar educatieve training gaat u op interactieve wijze op zoek naar uw beste talent. Hieruit komen vaak verrassende uitkomsten. Waar mensen bij talenten vaak denken aan bepaalde kernkwaliteiten die zij goed beheersen blijkt in deze training dat mensen talenten bij zichzelf ontdekken die ze zo gewoon vinden dat het ze niet meer opvalt.

Deze training duurt ongeveer 3 uur en kan tot 20 deelnemers bevatten. Een even aantal deelnemers is belangrijk ivm. het interactieve. 40 deelnemers kan ook, gesplitst in 2 dagdelen. Meer personen is ook geen probleem, echter dan wordt de uitvoering iets anders. Bespreek het aantal deelnemers met ons zodat wij de training/worksho er op kunnen aanpassen.

training / worklshop met lachspiegels Bekijk het eens door een roze bril! Duidelijke voorbeelden en heldere presentatie Bordjes op de lachspiegels helpen de deelnemers
Ontspannen luisteren en opnemen van kennis. Tijdens de training vullen de deelnemers de handout in. Hierdoor kan de deelnemers de opgedane kennis en de antwoorden bij de oefeningen weer herlezen worden Uitleg, inspiratie en stof tot nadenken. Tijdens de training is er ook ruimte voor humor! Het zijn tenslotte lachspiegels waarmee we trainen!
Een impressie van de training gegeven op een door ons geselecteerde locatie. Klik op een foto voor een vergroting.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor alle niveaus. We werken met 2 tallen dus als mensen die met elkaar gaan werken elkaar kennen is dat voldoende.

Download brochure hier.

 

E-mail reactie,

 

Dag Ronald,

Afgelopen donderdag heb ik je mogen ontmoeten in Aarle-Rixtel tijdens workshopavond Walking mirror.

Ik ben super enthousiast en vol inspiratie naar huis gegaan, had ook nog ff met jou gekletst op het einde en een kaartje gekregen.

Nu heb ik uitgebreid jouw site doorgespit, omdat ik in mijn coach-praktijk het een hele mooie extra aanvulling zou vinden als ik klanten nog meer dan ik al doe, met ‘jezelf spiegelen’ in aanraking en dus gesprek zou kunnen brengen.

Nu zie ik veel losse spiegels te koop.......

Groet,

Annemarie