Verzending

Lachspiegelcentrale.nl verstuurd haar lachspiegels meestal via Cheapcargo.nl binnen Europa. Maar voor bestemmingen daarbuiten hebben wij een cargo afhandelaar die voor ons de beste vervoerder weet te vinden. Uiteraard willen wij dat uw lachspiegels onbeschadigd bij u aankomen, vandaar dat u naast de transportkosten ook betaald voor uw extra omdoos van dubbelllaags golfkarton en extra beschermplaat van wederom dubbellaags golfkarton. Lees verder op deze pagina hoe wij dat precies doen!

 

Een ruime voorraad zorgt ervoor dat u snel uw lachspiegels in huis heeft! Grote voorraden.
Grote voorraad van onze 2 standaardkleuren.

Uitleg verzendkosten.

Als u in de webshop uw lachspiegel koopt betaald u €40.- voor de verzending. Is dat echt zo duur? Nee. op zich valt dat mee, maar wij stellen een goede ontvangst van onze spiegels op prijs en bovendien stellen de vervoersmaatschappijen dat wij onze goederen afdoende verpakken opdat schades worden voorkomen ivm. de verzekering. Daarom verpakken wij uw spiegel dubbel en doen wij aan de spiegelkant een extra beschermplaat van dubbellaags golfkarton. Onze verzenddozen worden in kleine oplages op maat voor ons gemaakt en zijn dus relatief duur. Nu laten wij aan de hand van foto's ons verzendproces zien.

Elke lachspiegel voorzien wij van een onderhoudsadvies, een bevestigingsset met beschrijving en boormal om eenvoudig en snel de lachspiegel aan een wand te kunnen bevestigen.

Elke lachspiegel wordt verpakt in een enkellaags golfkartonnen doos.

Wij houden een ruime voorraad aan in de kleuren zwart en White wash. Zo hebben wij bijna altijd 5 complete sets per kleur met acrylaat spiegels reeds gemonteerd voor u klaar staan.

Indien uw spiegel wordt verzonden met DHL, DPD of UPS  dan zullen wij uw spiegel extra inpakken. Voor uw verzending hebben wij dubbellaags golfkartonnen dozen welke wij aan de spiegelzijde nog extra voorzien van een beschermplaat. Zo is de spiegelkant met 5! lagen golfkarton beschermd!

De spiegelkant gaat op de beschermplaat. Zoals u kunt zien is de plakbandzijde dus de achterkant van de lachspiegel. Zo voorkomen wij dat wanneer u toch met een scherp voorwerp de doos opensnijd dat u een kras maakt op de acrylaat spiegel.

Uw lachspiegel klaar voor verzending naar u!