Thematiseren

U kunt zoveel meer met lachspiegels.

Denk bijvoorbeeld aan de lijst, daar zijn tal van mogelijkheden voor, denk bijvoorbeeld aan:

  • Verven in een bepaalde kleur, Oranje; Voetbaleditie (ook met kunstgras), kleuren van uw huisstijl etc.
  • Bestickeren met uw ontwerp
  • Doorkijk spiegel of viewmaster inbouwen
Lachspiegel WK / Voetbal editie Persoonlijkhedenspiegel Lachspiegel voorzien van een gat zodat er een viewmaster in kan.
1 2 3

1. Lachspiegel voorzien van oranjelijst: WK editie 2014, maar natuurlijk tijdloos met alle EK en WK wedstrijden, koningsdag etc!

2. Persoonlijkhedenspiegel. deze spiegel is compleet beplakt met kleine spiegeltjes ter grootte van een visitekaartje. Hierdoor ontstaat een effect waardoor men zichzelf meerdere keren ziet. Het echte vervormingseffect is overigens weg. Ontstaan vanuit de vraag vanuit de psychiatrie.

3. Een vraag vanuit Ierland. Of wij een spiegel kunnen maken met een gat erin? Natuurlijk! De reden voor dit gat is dat daar een soort viewmaster in gemonteerd wordt. Kinderen met kanker kunnen plezier beleven aan deze lachspiegel, en door de viewmaster kunnen ze kijken naar hun zonnige toekomst.... Dit om hen hoop en inspiratie te geven voor de vervelende tijd waar ze nu eerst nog doorheen moeten.

Lachspiegel verlicht door LED-verlichting Licht, maar nu niet functioneel maar meer als aandachtstrekker. Uw lachspiegel gethematiseerd met een kroonlijst. Deze is op maat gefreesd en logo geprint op hout.
4 5 6

U kunt uw lachspiegels voorzien van licht, functioneel of als aandachttrekker. Ook kunt u denken aan een kroonlijst op uw lachspiegel.

4. Lachspiegel voorzien van LED-verlichting in de lijst. Wij werken dit "onzichtbaar" weg in de lijst zodat u geen uitstekende delen heeft. De LED-verlichting kan statisch op 1 kleur worden vastgezet of verlopen van kleur naar kleur. U kunt een complete set lachspiegels koppelen aan elkaar. Dit houdt natuurlijk wel in dat alle spiegels hetzelfde lichteffect geven. We kunnen de lichteffecten ook programmeren, alles hangt af van uw budget! LED-verlichting zoals op foto 4 kost ongeveer €100.- extra per spiegel.

5. Voor Intertoys hebben wij een aantal lachspiegels mogen maken met Licht en Geluid. Er is door Intertoys gekozen voor LED dots. Makkelijk verwerkbaar, klein, krachtig en heel gebruiksvriendelijk omdat ze niet snel kunnen breken of stukgaan. Tevens hebben wij in de kast rondom de spiegel een sensor ingebouwd die bij beweging een geluidssignaal laat afspelen. Hierdoor heeft deze lachspiegel een superaantrekkingskracht.

6. U kunt uw lachspiegel ook thematiseren door er een kroonlijst aan te bevestigen. Ook hierin biedt de lachspiegelcentrale u maatwerk. Samen met u zoeken wij naar de ideale oplossing voor u om uw boodschap of thema over te brengen. Voor dit kinderdagverblijf hebben wij het logo verwerkt in een kroonlijst, het logo 3D uitgefreesd en vervolgens de print laten printen op hout.