Montagehandleiding

Een lachspiegel ophangen is kinderlijk eenvoudig. In elke verpakking zit een beschrijving. Klik hier op foto 1 en volg de aanwijzingen en hang de spiegel op in minder dan 5 minuten. Gebruik de cursortoetsen om vooruit te scrollen door de foto's.

Monteer binnen 5 minuten uw lachspiegel aan de muur! Met gebruik van de bijgeleverde mal kunt u eenvoudig en snel de te boren gaten voor de lachspiegel positioneren. Maak gebruik van een waterpas om recht te werken.
Boor de gaten met ø8 Sla de pluggen in de muur. Heeft u een holle wand, gebruik dan hollewand pluggen die corresponderen met de dikte van de gipsplaat. Draai de sleufduimschroeven in de pluggen.
De uitsteeksels omhoog en de lachspiegel kan hierop worden gehangen. Om de spiegel goed "vlak" tegen de muur te krijgen kunt de iets "spelen" met de sleufduimschroeven. Vergeet niet aan de onderzijde het stoelhoekje te monteren tegen het optillen. Als kleine kinderen dat doen zou de spiegel voorover op het hoofd van het kind kunnen valle. Door montage van de stoelhoek wordt dat voorkomen.