Maatwerk

 

 

 

Lachspiegelcentrale heeft er inmiddels een naam mee hoog te houden: MAATWERK. Wij verzorgen graag speciale producten met daarin een lachspiegel verwerkt. Hieronder kunt u een indruk krijgen van de speciale projecten die wij tot nu toe gerealiseerd hebben. Het nieuwste project staat steeds bovenaan. Klik op een foto voor een vergroting.

 


 

Wilt u een gravering met een tekst of een logo op uw lachspiegel laten aanbrengen? Dat kan! Afhankelijk van uw wensen zorgen wij dat het gerealiseerd word. Wij kennen veel vaste prijzen, maar dit is maatwerk waarvoor u echt offerte moet aanvragen!

Lachspiegel met gegraveerde tekst. Lachspiegel met gravering en led verlichting.


Gat in de Lachspiegel!

Een spoedaanvraag uit Ierland. Of wij een lachspiegel kunnen maken met een gat erin? Natuurlijk maar hoezo? Deze spiegel komt te staan in een belevingstuin voor ernstig zieke kinderen. Ze kunnen al plezier beleven aan de spiegel maar door in de viewmaster te kijken zien ze hun mooie toekomst. Maar eerst zullen ze nog door een vervelende tijd heen moeten. Het gat in de spiegel is dus voor deze viewmaster bedoeld. 2 weken na opsturen van de spiegel ontvingen we van de klant een bedankje voor de supersnelle levering en de prachtige kwaliteit van de spiegel!


PILAAR

Ter decoratie om een pilaar op een scholengemeenschap hebben wij op verzoek van een ingenieursbureau een lachspiegel gemaakt die dus 360 graden is!

Tekening van het project Tekening Het geraamte. Het testen van de achterplaat van de spiegel, het exact op maat krijgen van de spiegel is een precies klusje.
Het geraamte klaar om de spiegel te plaatsen. Inkijkje in de spiegel. de ronde cirkel zijn de schenkels welke om de pilaar heen worden gemaakt. Daaraan zal de lachspiegel worden opgehangen. Eindresultaat. Idee? Hang deze 1/3 cirkels aan een wand en u heeft iets unieks voor uw binnenspeeltuin of?

DOUGLAS

Parfumerie Douglas heeft een hele leuke actie gehouden in 2011 met lachspiegels aan het ruit geplakt in de etalage. Deze zijn niet door ons gemaakt, maar wij kunnen dit natuurlijk wel voor u verzorgen! Of heeft u een eigen idee? Wij komen graag met u in gesprek om dit uit te werken voor u!

Actie voor moederdag met lachspiegels bij Douglas.


Wiesell Makelaardij

"Persoonlijke dienstverlening, daar draait het bij ons om. Bij Wiesell Makelaardij bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning."

Via BNI, waar ook de Lachspiegelcentrale.nl lid van is, hebben wij kennis gemaakt met Wiessel makelaardij en tijdens een nadere kennismaking is er besloten aan de muur van de gevel van het makelaarskantoor een smalle lachspiegel te hangen. Deze lachspiegel is slechts 30 centimeter breed, voorzien van ledverlichting op accu en weersbestendig gemaakt door de kopse kanten en achterzijde te lakken, alsmede de naad tussen de spiegel en de lijst af te kitten met siliconen! Deze spiegel hangt vanaf heden tegenover het pontje aan de bierkade nr 4 te Alkmaar. Klik hier voor de website van Wiesell Makelaardij.

Eerst wordt er door ons een ontwerp gemaakt en aan u voorgelegd. De lachspiegel aan de gevel. Detail opname van de verlichting, (foto genomen in het zonnetje dus iets onduidelijk!) De naden afgekit met siliconen om de lijst extra te beschermen tegen vocht. De verlichting is op accu. Met een powercon sluit u de spiegel aan op het lichtnet, en met de schakelaar schakelt u eenvoudig het licht aan of uit. Makelijk op bijv. een beurs. U heeft een blikvanger van formaat, maar geen snoeren er naar toe. Op de accu blijft de ledverlichting 2 a drie dagen branden. (8 uur per dag.)


Amazing Design

"Amazing... verrassend wanneer het gaat om aankleding van uw personeel en uw tafels. Design.. eigentijdse vormgeving en maatwerk. Specifieke wensen en behoeften worden door ons vertaald in nieuwe ideeën en trends."

Zo kwam Amazing design bij ons met de vraag of wij een passpiegel konden maken met aan de achterkant van die passpiegel een lachspiegel (eentje die dun maakt!) Dit om het doorpassen (het passen en opnemen voor het verstellen) een leuke twist te geven. Zo gevraagd en zo uitgevoerd. Wij hebben een echte rechte spiegel laten snijden op 30 cm. breed, deze laten laserren met het logo van Amazing design,  en dit laten inkleuren. Onze CNC frezer heeft een dubbelle sponning gefreesd en de lijst was klaar. Om het geheel mobiel te houden hebben wij een ronde schijf gefreesd, en daarin (demontabel) het statiefje geplaatst waarop de passpiegel gemakkelijk kan draaien. Zo is deze maatwerkspiegel heel mobiel en kan dus mee naar doorpassen op locatie. Wij wensen Amazing design veel plezier van dit mooie maatwerkproduct waar wij trots op zijn! Klik hier voor de website van Amazing Design.

De echte passpiegel incl. logo. De dunmaakspiegel maakt je omdat deze zo smal is echt DUN! Detail van de voet met het logo in de spiegel (achterzijde) gegraveerd.