Huren

Huren kan in veel gevallen een betere oplossing bieden dan het kopen van één of meerdere lachspiegels. Lachspiegelcentrale is de grootste verhuurder van Nederland, met meer dan 85 lachspiegels direct in de verhuur!

Huurprijs van 1 lachspiegel €27.50 ex. BTW per dag(deel)

Huurprijs 1 complete set (7 stuks) €192.50

2e dag 50% korting op bovengenoemde prijs

Extra volgdagen 70% korting op bovengenoemde prijs

Indien uw evenement 2 dagen duurt, betaalt u de gebruiksdagen, en niet de opbouw en afbouwdag. (minimale huurperiode is altijd 1 dag)

Wij bezorgen door geheel geheel Europa vanaf een huurbedrag van €192.50 De transportkosten kunt u nazien op onderstaand kaartje. Genoemde prijzen zijn voor het brengen en ophalen op door ons te bepalen tijden zodat wij meerdere ritten kunnen combineren, dit om de ritten kostendekkend te kunnen maken.  Uiteraard proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Download algemene verhuurbrochure.

Bereken eenvoudig uw transportkosten voor het brengen en halen van een complete lachspiegelset.

 

Onze standaard verhuursets zijn samengesteld uit lachspiegels van het model Amsterdam, en worden geleverd in transportzakken incl. de vrijstasteunen zodat u ze in de vrije ruimte kunt opbouwen. Deze zijn op de steunen dan 174cm hoog.

De hele set lachspiegels Verhuurlachspiegel model Amsterdam huurt u bij lachspiegelcentrale.nl Een detailopname van de steunen waarop onze verhuurlachspiegels geplaatst kunnen worden. Deze worden standaard meegeleverd bij elke verhuur. Verhuurspiegels worden in keurige transportzakken geleverd.

Set compleet zoals wij
deze verhuren.

Verhuur lachspiegel "Amsterdam" Detailopname van de steunen om
de lachspiegels vrijstaand te kunnen
plaatsen.(standaard meegeleverd.)
Verhuurlachspiegels worden u geleverd
in een keurige transportzak.

Huur XXL Lachspiegels! Ideaal als blikvanger op uw evenement of festival. Wij brengen en bouwen op in geheel Nederland, België en Duitsland. Een XXL spiegel huurt u voor slechts €59.50 per stuk, per dag(deel).

2e dag 50% korting en alle extra dagen 70% korting op voornoemde prijs van €59.50 per dag(deel).

Een schitterend gezicht op uw evenement. XXL lachspiegels. Hier staan ze op het Ribs & Blues festival (pinkster 2012) te Raalte. Mooi gemonteerd aan de bouwhekken in verband met de veiligheid. (omwaaien) Het zijn blikvangers maar ook windvangers! XXL Lachspiegels, we brengen ze door geheel Nederland, België en Duitsland!
Veiligheid is belangrijk vandaar dat elke XXL Lachspiegel is voorzien van oogjes zodat wij ze aan een bouwhek kunnen vastzetten met een tie-rip. Ook de onderzijde vergeten we niet te fixeren.

XXL lachspiegels zijn ook verwerkt in ons lachspiegeldoolhof.

 

Bel met de lachspiegelcentrale.nl om lachspiegels te reserveren of te informeren naar de mogelijkheden: 0226 - 45 41 43

Lachspiegels op festivals.

Inmiddels hebben vele festivals in Nederland lachspiegels gehuurd en met succes. Ons absolute hoogtepunt is natuurlijk Pinkpop vanaf 2014 huren zij elk jaar de lachspiegels bij ons. Voor artiesten het hoogst haalbare in NL en wij sluiten ons daar graag bij aan. Ware het niet dat wij natuurlijk ook trots zijn op onze verhuur aan Loveland Queensday, Walhallafestival in de RAI, Zandbakfestival 2014, Ribs & Blues te Raalte etc.

Lachspiegels op Zandbakfestival 2014. Lachspiegels op Zandbakfestival 2014. Lachspiegels op Zandbakfestival 2014. Lachspiegels op Zandbakfestival 2014.
Lachspiegels op Zandbakfestival 2014.

Als lid van het BNI-netwerk werd ons gevraagd om een bijdrage te leveren aan de regionale ledendag van BNI Noord-Holland op 22 juni 2011. Wij hebben toen onze Lachspiegel Model Amsterdam XXL ter beschikking gesteld en deze is toen zeer origineel ingezet. Bezoekers aan deze dag mochten hun specifieke zoekvraag op een post-it papier schrijven en plakken op onze spiegel. "De spiegel van mogelijkheden" werd het genoemd en wij zijn zeer trots op deze originele bijdrage aan dit succesvolle evenement. Hieronder een tweetal foto's. (klik erop om te vergroten.)

Een (lach)spiegel van mogelijkheden. Tijdens een netwerkbijeenkomst konden de bezoekers hun zoekvraag met een post-it op de XXL spiegel plakken. Zeer geslaagd initiatief! Een (lach)spiegel van mogelijkheden. Tijdens een netwerkbijeenkomst konden de bezoekers hun zoekvraag met een post-it op de XXL spiegel plakken. Zeer geslaagd initiatief! XXL Lachspiegel

 

Wat is uw toepassing?

Lachspiegels worden vaak gehuurd voor beurzen. Waarom? Een lachspiegel trekt de aandacht! Het is altijd leuk om jezelf in een lachspiegel te zien, de vervormingen te aanschouwen en daarover te praten met een vriend, vriendin, collega of de kinderen etc. Een lachspiegel geeft in elke kijkhoek en afstand weer een andere vervorming, dus het blijft leuk en interessant. Een lachspiegel is daardoor de perfecte ijsbreker! Nadat mensen in een lachspiegel hebben gekeken is een praatje door de verkoper in de beursstand zo gemaakt en is er gelijk contact met uw potentiële klanten. Hierdoor is het huren van een lachspiegel dus gegarandeerd een succes!

Lachspiegels worden vaak verhuurd aan scholen, aan verenigingen en (o.a. kerkelijke) organisaties.

Lachspiegels worden vaak als 7-delige set verhuurd. Waarom? De set bestaat uit verschillende 6 lachspiegels en een normale spiegel. Door het plaatsen van de normale spiegel worden de effecten van de diverse lachspiegels nog duidelijker zichtbaar!

Lachspiegels worden ook vaak verhuurd aan straatcollectanten / abonnementenverkopers. Waarom? Wel het is zo dat een lachspiegel altijd de aandacht trekt. Een praatje is dan zo gemaakt en een bijdrage voor het goede doel zo gegeven en een abonnement is snel verkocht!

 

Lachspiegelcentrale verhuurd en bezorgt door geheel Nederland (bij het huren van minimaal 3 lachspiegels, transportkosten op aanvraag). Meerdere locaties? Niemand om de lachspiegels op te zetten? Wij van lachspiegelcentrale nemen alle zorgen voor u uit handen, tegen een billijke prijs! Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

 

In West-Friesland hebben wij klanten die onze lachspiegels huren uit Medemblik, Opperdoes, Twisk, Andijk, Wervershoof, Lambertschaag, Benningbroek, Abbekerk, Oostwoud, Midwoud, Sijbekarpel, Hauwert, Nibbixwoud, Hoogwoud, Zwaagdijk, Lutjebroek, Grootebroek, Hoogkarspel, Bovenkarspel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Oudkarspel, Opmeer, Noord-Scharwoude, Wadway, Obdam Spierdijk, Wognum en Hensbroek. In de regio Alkmaar hebben wij klanten die al geruime tijd bij ons lachspiegels huren uit Groet, Schoorl, Schoorldam, Bergen, Bergen aan zee, Egmond, Egmond Binnen, Egmond aan zee, Bakkum, Castricum, Heiloo, Limmen, Akersloot, Akersloot, Koedijk, Oudorp, Sint Pancras, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Heerhugowaard, Heerhugowaard Noord, Heerhugowaard 't Kruis, Zuidermeer, Hensbroek, Rustenburg, Ursem, Oterleek, Stompetoren, Avenhorn, Schermerhorn, De Goorn en Berkhout. In het gebied rond de Wieringermeer, Den Helder en Schagen verhuren wij onze lachspiegels in Julianadorp, Breezand, Callantsoog, Schagerbrug, Kolhorn, Barsingerhorn, Dirkshorn, Tuitjenhorn, Petten, Sint Maarten, Westerland, Oosterland, Stroe, Den Oever, Hippolytushoef, Huisduinen, Waarland, 't Veld, Zijdewind, Middenmeer, Slootdorp, Wieringerwerf, Kreileroord, Wieringerwaard en Oudesluis. In zuid-holland hebben wij klanten die onze lachspiegels huren uit Rozenburg, Rotterdam, Den Haag, Monster, Hendrik ido Ambacht, Ter Aar, Delft, Nieuwkoop, Alblasserdam, Arkel, Hillegom, Westland, Sliedrecht, Barendrecht, Bodegraven, Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht, Vlist, Capelle aan de Ijssel, Lisse, Gorinchem, Gouda, Zuidplas, Groot Amers, Goudswaard, Gouderak, Zevenhuizen, Ridderkerk.