Blog

Op deze pagina zullen wij regelmatig een stukje schrijven over wat ons bezighoudt, wij tegenkomen of wat wij leuk vinden om te delen. Deze stukjes worden geschreven door uw lachspiegelexpert Ronald Kooij.

 


11-5-2017 Sponsoring lachspiegel aan Heliomare De Alk.

Enkele jaren geleden hebben wij een 12-tal demomodellen mogen maken voor Intertoys en nu belde het filiaal uit Heerlen ons op wat ze met de lachspiegel konden want deze werd niet meer gebruikt. Ik heb toen gezegd dat wij deze gratis zouden ophalen en recyclen. Echter deze lachspiegel was nog in een zeer goede conditie dat wij besloten hebben om deze ter sponsoring aan te bieden. Nu zet onze boekhouder, lArcade administraties-advies-belastingen zich ontzettend in voor diverse goede doelen dus belde ik met eigenaar John Appelman of hij een plekje wist voor deze mooie lachspiegel. En dat wist hij wel en zodoende is De Alk nu een mooie lachspiegel rijker. De lachspiegel, voorzien van leuke led verlichting is aangeboden aan Elize, leerkracht van de jongste groep Onderbouw A. Ze riep gelijk de kinderen erbij en die genoten direct volop van de lachspiegel. Wij wensen De Alk veel plezier met deze prachtige lachspiegel. (klik op de foto's voor een vergroting)

DE Lachspiegel aangeboden aan Elize, (links op de foto) door Ronald Kooij (lachspiegelexpert, midden) en John Appelman (L'Arcade Adm., recht op de foto) Een van de blije kinderen die geen genoeg kon krijgen van haar vervormde spiegelbeeld in de lachspiegel Volop blijdschap! #lachspiegel

 

 


8-3-2016 Doorkijklachspiegels.

 

Inmiddels is de vraag een aantal malen aan mij gesteld; heb je ook doorkijklachspiegels? Ik kan vanaf heden volmondig zeggen: JA! De mogelijkheden op zich al lachwekkend. Wat te denken van de mensen bekijken vanachter de lachspiegels hoe ze zich gedragen voor de lachspiegels om maar rare vormen te krijgen. Of plaats een fotograaf erachter om de gekke bekken te fotograferen? Een producent van een tv programma wilde er beelden van maken met de filmcamera! Al met al leuke ideeen en toen er deze week wederom een vraag binnenkwam hebben wij besloten om de spiegels daadwerkelijk te gaan produceren en aan ons verhuurprogramma toe te voegen.

 

 


 

6-5-2014 Innovatie in Lachspiegelland.....

Lachspiegels en innovatie? Ik hoor u denken wat kun je aan zo'n "simpel" product nog innoveren? Nou daar denken wij heel anders over. Buiten het feit dat wij ze heel simpel en doeltreffend hebben gemaakt, dus zonder de kermisachtige uitstraling die men vaak ziet. Met andere woorden een modern en strak design. In deze lijn hebben wij ze ook als enige leverancier ter wereld met de lijst in de vorm van de lachspiegel. Absoluut uniek en zeer smaakvol.

Een complete set gefotografeerd vanaf de zijkant zodat u een beeld krijgt van de lijsten in de vorm van de spiegel. Het beste ziet u dit  "in het echt". Bezoek hiervoor onze showroom.

LEDverlichting praktisch onzichtbaar verwerkt in de lijst van de lachspiegel. Nog zo'n unieke vinding van lachspiegelcentrale.nl, Niet uit voorraad leverbaar maar op bestelling binnen 4 tot 6 weken. De LEDverlichting kan verkleuren of gewoon op 1 kleur worden stilgezet. Wordt geleverd met afstandsbediening. De meerprijs is op aanvraag.

LEDverlichting innovatie bijna onzichtbaar verwerkt in de lijst van de lachspiegel. LEDverlichting innovatie bijna onzichtbaar verwerkt in de lijst van de lachspiegel. LEDverlichting innovatie bijna onzichtbaar verwerkt in de lijst van de lachspiegel. LEDverlichting innovatie bijna onzichtbaar verwerkt in de lijst van de lachspiegel.

Dit zijn foto's uit de testopstelling,  Lees hier alvast meer over licht en lachspiegels.


3-4-2014

Lachspiegels worden steeds vaker toegepast in de retail. Brantano schoenenwinkels in België heeft ze toegepast in een instore actie. Doel van deze actie was de klant te verrassen. Beijer schoenen uit Culemborg heeft gekozen voor een permanente opstelling en een mooie lachspiegel aan de wand gehangen op de kinderafdeling. Een lachspiegel trekt kinderen aan. Volgende keer zullen ze weer naar deze schoenenwinkel willen omdat juist daar die lachspiegel hangt. Bovendien kunnen broertjes en zusjes zich vermaken tijdens het passen. Een lachspiegel heeft ook een enorme STOPKRACHT wanneer u deze plaatst voor uw winkel of aan de gevel hangt. U creëert hiermee gemakkelijk extra omzet omdat de consument sneller tot een impulsaankoop overgaat. Zeker als u die aanbieding in het zicht heeft vanaf de lachspiegel!

Instore actie met lachspiegels in schoenenwinkel te België Lachspiegel in schoenenwinkel Beijer te Culemborg. De leukste schoenenwinkel voor kinderen. Stopkracht door lachspiegels in de etalage.


11-3-2014

Op 23 februari 2013 werd ik gebeld door Peter Damen met een enthousiast verhaal over een beweegbare lachspiegel. Nu denk ik dat daar best een afzetmarkt voor zal zijn, mits deze spiegel bedrijfszeker is en voldoende stevig om enthousiaste kinderen te kunnen weerstaan. Ik vond het verhaal van Peter in elk geval zeer enthousiast en ik ben zeer geïnteresseerd om hier in de toekomst wellicht een werkend product van te lanceren. Hieronder enkele foto's van zijn werk.

Beweegbare lachspiegel Beweegbare lachspiegel Beweegbare lachspiegel Beweegbare lachspiegel Beweegbare lachspiegel